Èxit de la I Jornada Art i Disseny: de l’escola a l’empresa

L’escola Municipal d’Art Gaspar Camps va participar a la I Jornada “Art i disseny: de l’escola a l’empresa”, realitzada el 18 d´abril al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, on es va presentar una mostra dels millors projectes finals de l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les escoles d’art de Catalunya.

2La “I Jornada d’Art i Disseny: de l’escola a l’empresa” ha estat organitzada pels departaments d’Ensenyament i Cultura de la Generalitat i les direccions de les Escoles d’Art i Disseny de Catalunya amb el doble objectiu de mostrar els treballs professionals del seu alumnat i, així, promocionar els joves talents graduats en aquestes escoles fent-ne partícip el món empresarial per tal facilitar la seva inserció laboral.

En el marc d’aquesta jornada, s’han seleccionat obres i projectes finals realitzats per l’alumnat de les 27 escoles d’Art i Disseny de Catalunya, de diferent titularitat, que hagin excel·lit durant el curs 2011-12 o que presentin un caràcter innovador i atractiu per a l’empresariat, i 15 d´aquests projectes han estat presentats en viu per part dels seus autors, entre els quals cal destacar el Projecte “B1. Aigua mineral”, d’Albert Reguero, alumne del cicle de Gràfica Publicitària de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada. Així mateix, M. Goretti Bartrolí, directora de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, va moderar una de les quatre taules de debat al costat de la dissenyadora i empresària Míriam Ponsa.

Aquesta iniciativa vol contribuir a difondre el paper del disseny i a millorar la comprensió del rol que tenen les Escoles d’Art i Disseny en el creixement econòmic i la competitivitat del país. Així mateix es vol destacar el compromís que les escoles de Catalunya adquireixen en garantir una formació de qualitat als professionals qualificats, per tal de donar respostes integrals al món empresarial, ja que, com és sabut, el disseny és considerat coneixement i creativitat que genera valor afegit als productes i serveis, i per això es constitueix com una important disciplina amb un fort impacte sobre la competitivitat d’empreses de tots els sectors.

1

3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s