Exposició “Evocacions verticals” de Lluïsa Pla a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

Foto_THE-PEAK-Lluisa_Pla

Seguint amb el seu programa d’exposicions, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps acollirà, a partir del proper 9 d’abril, la mostra “Evocacions verticals” de l’artista badalonina Lluïsa Pla. Amb una llarga trajectòria expositiva i una àmplia producció artística –pictòrica, escultòrica, obra gràfica i instal·lacions- aquesta autora ha treballat, en aquesta mostra, centrada en la temàtica de la construcció del jo a partir de la representació d’edificis i fragments arquitectònics. Així doncs mitjançant al·lusions a l’arquitectura d’altres temps i altres llocs, a les ruïnes, al silenci de la nit a la ciutat, a la història d’un habitatge o a una construcció insòlita ha configurat les seves obres, utilitzant diferents formats, materials i tècniques. L’exposició es podrà veure fins al proper 15 de maig dins l’horari habitual de l’escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s