L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps inicia la VI Setmana de l’Animació

Foto_Jordi_Muray-1

Dels dies 20 al 27 de febrer, l’alumnat dels diferents cicles formatius de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps (Assistència la producte gràfic imprès, Gràfica publicitària i Artesania en cuir) iniciarà la VI Setmana de l’Animació.

Aquest és un projecte interdisciplinar que consisteix en el treball creatiu en equip i està dedicat a la realització de curts d’animació a partir d’un lema comú, que enguany serà Els riscos laborals.

Cada equip d’alumnes treballarà elaborant la part teòrica (guió literari, guió tècnic, storyboard) i la part pràctica (rodatge i producció) dels seus curts. La tècnica que cal desenvolupar en aquest projecte s’anomena Stop Motion i es basa en els fonaments físics del cinema i en la il·lusió de moviment que produeix la seqüència d’imatges estàtiques projectades a una determinada velocitat. Durant tot el procés de creació d’aquests treballs audiovisuals, l’alumnat podrà comptar amb l’ajuda de tot el claustre de professorat de l’escola, que guiarà i supervisarà cada proposta. Per començar a entrar en matèria l’alumnat de l’escola ja va visitar la setmana passada l’exposició PIXAR a Caixaforum de Barcelona, molt interessant i realment adient.

La VI Setmana de l’Animació de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps començarà de manera oficial amb una conferència-master class “Una vida dedicada als dibuixos animats”, a càrrec de Jordi Muray, i que tindrà lloc el divendres 20 de febrer a dos quarts d’onze del matí; l’entrada és lliure a tothom que hi estigui interessat, prèvia inscripció via email a gasparcamps@gmail.com, a Secretaria o al telèfon de l’escola 938055262, tenint en compte que les places són limitades.

Aquesta activitat finalitzarà el divendres 27 de febrer amb una presentació pública dels curts al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia de 12 a 2 del migdia. Per a més informació de tota la programació de la setmana es pot consultar a http://setmanadelanimacio.wordpress.com/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s