Inici de curs a l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps amb un “Iglú de vent”

Presentació_Iglú_de_vent-1

L’inici d’aquest curs ha estat, com a mínim, sorprenent per al nou alumnat, i també per als alumnes veterans de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada. 

La barreja d’entusiasme i també dels nervis habituals que acompanyen els estudiants en el primer dia de classe es va esvair quan, en arribar a la zona d’aparcament del recinte escolar, van tenir ocasió de contemplar un globus de grans dimensions.

D’aquesta manera, la Direcció de l’escola i el claustre de professors van voler donar la benvinguda a l’alumnat, a qui es va convocar que entrés dins l’inflable, i on se’ls va dirigir unes paraules.

Sota el paraigües del gran mosaic de colors que es podia apreciar dins del globus, la Directora del centre, acompanyada pels membres del claustre, va encoratjar els alumnes a treballar amb esforç per aconseguir complir els somnis i les il·lusions d’adquirir o completar una formació que els iniciarà laboralment en el món professional que han escollit. D’aquesta manera, reunits a l’empara de l’Iglú de vent, es va visualitzar i simbolitzar la comunitat de l’escola, de totes les persones que hi intervenen i que la fan viva dia rere dia: l’alumnat, el professorat, el personal de secretaria i consergeria, i que amb els peus tocant a terra però que fent volar la imaginació i la creativitat materialitzen aquests somnis.

El tram final de la presentació, més acadèmica, va transcórrer en un marc també més tradicional a l’interior de l’edifici de l’escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s