Noves exposicions de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps

escola gaspar campsescola gaspar campsescola gaspar camps

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps té previst inaugurar noves exposicions dels treballs realitzats durant aquest curs 2011-2012 per l’alumnat dels cursos monogràfics d’Escola Oberta.

Del 13 de juny a l’1 de juliol es podrà veure a la Sala Municipal “El buit i el ple”, diferents interpretacions sobre aquesta temàtica comuna, “el buit i el ple”, que ha realitzat l´alumnat dels tallers de Projectes guiats d’escultura, Conceptes i tècniques escultòriques, Projectes guiats de pintura i Dibuix i pintura. d’Escola Oberta del nostre centre. La inauguració serà el dimecres 13 de juny a les 7 de la tarda.

El mateix dimecres una mica més tard, a les 8 del vespre, també s’inaugurarà al vestíbul de l’Ateneu Igualadí l´exposició “Il·lustracions”, un recull de treballs realitzats per l’alumnat del Taller d’il·lustració de contes i còmic de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps. Aquesta mostra es podrà veure del 13 de juny a l´1 de juliol.

Finalment, el dijous 14 de juny, a les 8 del vespre, s’inaugurarà a la Sala Gaspar Camps la darrera de les exposicions previstes per aquest final de curs; es tracta de “Gravat”, una mostra col·lectiva dels treballs realitzats per l’alumnat del “Taller de Gravat” de l’escola, que presenten peces realitzades en diferents tècniques calcogràfiques i fotogravat. Es podrà veure fins al proper 29 de juny.

En aquests moments l’escola també és present amb exposicions a diferents espais de la ciutat: a la Sala del Vapor del Museu de la Pell d´Igualada i Comarcal de l’Anoia amb l’exposició “Epidermis creativa. 100% natural”, i al vestíbul de l’Ateneu amb “Mira què hem fet”, ambdues fins al 10 de juny; i a la Sala Gaspar Camps amb “Retrats i Fotografia” fins al 13 de juny.

Per a totes aquelles persones interessades en el món de l’art, recordem que les inscripcions als cursos i tallers d’“Escola Oberta” es durà a terme del 4 al 15 de juny, termini en el qual es pot assegurar amb més facilitat una plaça al taller escollit.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s